De ce alegeți compania noastra

-Detinem o cariera vasta de argila de cea mai buna calitate;

-Avem dotarea necesara cu cele mai noi echipamente din industria ceramicii de constructii;

-Prin echipa de specialisti ai unitatii asiguram un control permanent asupra functionarii utilajelor si a calitatii produselor;

-Ne bazam pe experienta fondatorilor in domeniu;

-Avem implementat, intretinem si imbunatatim in unitate un sistem de management al calitatii certificate de catre ALL CERT PRODUCT ceea ce ofera garantia mentinerii in permanenta a calitatii.

De ce alegeți produsele noastre

Produsele noastre poarta sigla EUROPOROTON si emblema conformitatii cu standardul European SREN 771-1/2011. Va oferim produse competitive, la nivelul exigentelor pietii din punct de vedere calitate - pret.

Sunt ecologice, fiind obtinute in intregime din materii prime naturale care nu afecteaza sanatatea umana, nu polueaza si nu emana produsi toxici.

Va suntem alaturi la construirea viitorului.

Gama noua de produse

Purtand o deosebita grija fata de necesitatile clientilor sai, SC EURO POROTON a ales sa scoata pe piata o noua gama de produse:

-tip 30 A pentru pereti structurali,

-tip 15 pentru pereti interiori de 15 cm,

-tip 30 VENTILATIE pentru cosuri de ventilare a cladirilor,

-tip 16 planseu pentru constructia planseelor din grinzi (elemente de umplutura intre grinzi).

Cu noi construiti viitorul

Echipa noastra de specialisti va sta in permanenta la dispozitie cu orice detalii legate de produsele noastre. Va invitam sa ne contactati online sau telefonic pentru a incheia un parteneriat cu noi si a solicita informatiile pe care le considerati utile.

Va multumim!

APA

ARGILA

FOC

AER

Despre noi

Despre Euro Poroton S.A.

Fundamentată pe experiența de generații a investitorilor în fabricarea materialelor de construcţii din argilă arsă a luat ființă SC EURO POROTON SA în anul 2006. Obiectul de activitate este producerea și comercializarea caramizilor ,blocurilor ceramice de tip€POROTON ,marcă inregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci prin Certificatul de înregistrarea mărcii nr. 71963/2005. Atât sediul social al fi rmei, cât și fabrica de blocuri ceramice se află în localitatea Biharia, str. Cărămizii nr. 1, jud Bihor.

 

Unitatea este specializată în producția materialelor de construcții din ceramică brută, în particular a blocurilor ceramice cu înaltă performanţă termică folosite în construcţii civile şi industriale,pentru execuţia de pereţi: structurali, nestructurali,de compartimentare, sau de umplutură în cazul clădirilor realizate pe structuri în cadre.Calitatea și tipologia produselor oferite către piața din România, precum și prețul acestora,a făcut ca acestea să fie repede adoptate și folosite la construcția de imobile din Transilvania și imprejurimi.Politica de marketing este de a vinde către marii distribuitori din zonă, ceea ce a dus la un real succes comercial în piața materialelor de construcții din domeniu.

 

Politica de calitate a societatii este preocuparea permanenta spre performanta in activitate, iar prin managementul la cel mai inalt nivel si-a impus ca imperativ major ,calitatea ,cu orientarea continua catre cerintele clientilor, conform declaratiei de politica in domeniul calitatii. Acest obiectiv s-a materializat prin implementarea Sistemului de Management Calitate in conformitate cu SR EN 9001/2008 , certificat de catre CERTROM Bucuresti.In conformitate cu Directiva 89/106/CEE –DPC privind armonizarea legilor , reglementarilor si-a prevederilor administrative ale Statelor Membre ale Comunitatii Europene referitoare la produse pentru constructii cu Legea 608/20041 privind evaluarea comformitatii produselor si cu Hotararea Guvernului nr.622/2004 cu modificarile si completarile privind stabilirea conditiilor de introducere pe piata a produselor pentru constructii ,produsele Europoroton fabricate in Romania sunt in conformitate cu standardele aplicabile:SR EN 771-1/2003 /A1/2005 ,CR 6/2006,NORMATIV DE PROIECTARE SEISMICA P100-1/2006. Comformitatea produselor si a controlului productiei la Fabrica sunt certificate CERT ROM-BUCURESTI, in baza raportului de incercari emis de catre Procema Timisoara, si a documentatiei respective.

 

Avantajele folosirii caramizilor, respectiv blocurilor ceramice EPOROTON sunt:

- Nu cer tehnici speciale de punere în operă. Liantul folosit este un mortar obişnuit M10.
- Rezistenţa mare la compresiune pe direcţia golurilor conferă construcţiilor durabilitate în timp.
- Dimensiunile diverse ale blocurilor €poroton simplifică dimensionarea clădirilor, şi răspund la toate exigenţele tehnice şi calitative.
- Asigură un ambient sănătos, ecologic.
- Proprietăţile fizico-mecanice se menţin constante în timp.
- Nu se formează condens şi peretele îşi menţine calităţile de izolator termic (se ştie că umiditatea reduce calităţile izolante).
- Transpiraţia peretelui influenţează pozitiv umiditatea aerului din interior mărind confortul ambiental al clădirii.
- Forma paralelipipedică şi planeitatea blocurilor duc la un perete perfect plan care necesită un strat de tencuiala de max 1,5 cm.
- Pereţii din €poroton se construsiesc din alipirea în zig zag a blocurilor ceramice cu mortar pe orizontală şi verticală ceea ce dă peretelui o mare stabilitate la descărcări seismice.
- La terminarea duratei de viaţă a clădirilor, blocurile ceramice pot fi recuperate ca material de construcţie sau pot fi folosite ca material de umplutură deoarece nu sunt deşeuri toxice .

 

Politica de mediu a sociatatii , prin managementul la cel mai inalt nivel este de protectie a mediului,de monitorizare a factorilor nocivi, de redare in circuit agricol a suprafeatelor afectate de exploatarea de argila.

În urma evaluării condiţiilor de operare şi a respectării cerinţelor O.U.G. nr. 152/2005 privind prevenirea şi controlul integrat al poluării s-a constatat că emisiile rezultate în urma activităţii companiei noastre sunt în conformitate şi nu depăşesc cerinţele legislaţiei de mediu din România, armonizată legislaţiei Uniunii Europene.

 

În urma acestor constatări Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului CLUJ a emis pentru Eporoton AUTORIZAŢIA INTEGRATĂ DE MEDIU nr. 59NV-6/16/03/2007 revizuita la 21/06/2010.

 

Vorbind despre un produs competitiv , raportat la nivelul exigentelor pietii din punct de vedere calitate- pret , ecologic, fiind obtinut in intregime din materii prime naturale care nu afecteaza sanatatea umana , nu polueaza si nu emana produsi toxici, va suntem alaturi la construirea viitorului.


- EURO POROTON -
FABRICA DE BLOCURI CERAMICE CU ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ TERMICĂ