De ce alegeți compania noastra

-Detinem o cariera vasta de argila de cea mai buna calitate;

-Avem dotarea necesara cu cele mai noi echipamente din industria ceramicii de constructii;

-Prin echipa de specialisti ai unitatii asiguram un control permanent asupra functionarii utilajelor si a calitatii produselor;

-Ne bazam pe experienta fondatorilor in domeniu;

-Avem implementat, intretinem si imbunatatim in unitate un sistem de management al calitatii certificate de catre ALL CERT PRODUCT ceea ce ofera garantia mentinerii in permanenta a calitatii.

De ce alegeți produsele noastre

Produsele noastre poarta sigla EUROPOROTON si emblema conformitatii cu standardul European SREN 771-1/2011. Va oferim produse competitive, la nivelul exigentelor pietii din punct de vedere calitate - pret.

Sunt ecologice, fiind obtinute in intregime din materii prime naturale care nu afecteaza sanatatea umana, nu polueaza si nu emana produsi toxici.

Va suntem alaturi la construirea viitorului.

Gama noua de produse

Purtand o deosebita grija fata de necesitatile clientilor sai, SC EURO POROTON a ales sa scoata pe piata o noua gama de produse:

-tip 30 A pentru pereti structurali,

-tip 15 pentru pereti interiori de 15 cm,

-tip 30 VENTILATIE pentru cosuri de ventilare a cladirilor,

-tip 16 planseu pentru constructia planseelor din grinzi (elemente de umplutura intre grinzi).

Cu noi construiti viitorul

Echipa noastra de specialisti va sta in permanenta la dispozitie cu orice detalii legate de produsele noastre. Va invitam sa ne contactati online sau telefonic pentru a incheia un parteneriat cu noi si a solicita informatiile pe care le considerati utile.

Va multumim!

APA

ARGILA

FOC

AER


DESPRE EURO POROTON SA

Fundamentată pe experiența de generații a investitorilor în fabricarea materialelor de construcţii din argilă arsă a luat ființă SC EURO POROTON SA în anul 2006. Obiectul de activitate este producerea și comercializarea caramizilor, blocurilor ceramice de tip €POROTON, marcă inregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci prin Certificatul de înregistrare a mărcii nr. 71963/2005.

DE CE ALEGEȚI PRODUSELE EURO POROTONComportament termic

Pereţii din €poroton au o bună rezistenţă termică, o inerţie termică optimă şi o conductivitate termică adecvată ceea ce garantează un consum energetic redus şi deci costuri reduse importante la încălzirea şi răcirea clădirilor.

Comportament acustic

Atenuarea zgomotului exterior clădirii este legată de greutatea proprie a pereţilor exteriori. Structura alveolară şi greutatea apreciabilă a pereţilor din €poroton conferă acestora bune proprietăţi de izolare fonică.

Comportament higrostatic

Pereţii din €poroton sunt permeabili la vaporii de apă. Nu se formează condens nici în interiorul lor nici pe suprafeţele exterioare. Peretele transpiră ceea ce influentează pozitiv confortul ambiental prin asigurarea unui aer cu umiditate relativă optimă pentru organismul uman.

Comportament la foc

Rezistenţa mare la foc de 180 minute, pentru pereţi de 12 cm grosime situează blocurile €poroton în clasa A1 de sigurantă la foc adică: nu ard, nu întreţin arderea, nu emană gaze toxice în caz de incendiu.

Biocompatibilitatea

Fiind fabricate exclusiv din argilă arsă se poate afirma că blocurile ceramice fac parte din materialele de construcţie cu maximă biocompatibilitate, pentru caracteristicile tehnice pe care le conferă peretelui: stabilitate statică, termică, acustică, higrometrică rezistenţa la foc.

Comportament static

Fabricate exclusiv din argilă şi nisip, fasonate, uscate şi arse la 930°C, blocurile €poroton au o foarte bună rezistenţă la compresiune pe direcţia de punere în operă, adică pe direcţia golurilor, ceea ce dă mare durabilitate în timp clădirilor executate din acest material.- EURO POROTON -
FABRICA DE BLOCURI CERAMICE CU ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ TERMICĂ